2009. január 22., csütörtök

Discovering the world

Fantasztikus természettudományos felfedezést tettem.A reggel kiköhögött kátrány és egyéb váladék mennyisége egyenes arányban áll az előző este elvégzett fekvőtámaszok,felülések,lábemelések,guggolások számával.Az,hogy ez a rengeteg dzsuva hol fér el az ember mellkasában,újabb kutatás tárgyát képezi.

1 megjegyzés:

  1. Milyen érdekes is, amikor az ember megfigyel ilyen dolgokat saját magán! Pl. a napi fáradtság mértéke és a hisztérikus viselkedés mennyisége is egyenes arányban áll az előző éjszaka kialvatlanságának mértékével!
    Mondjuk az a kevéske alkalom, amikor alszom, nem mindig hoz álmot a szememre, de ha igen, akkor összefüggésben van azzal, amilyen hatás(ok) előző nap ért(ek) engem. Pl. ha lefekvés előtt megnézek egy hentelős thrillert, akkor az álmomban meg fog jelenni a gyilkolás. Ha egyáltalán álmodok valamit (vagy ha álmodnék és emlékeznék is rá hogy mit).Életem legjobb álma az volt, amikor egy LP koncerten voltam,és egy, még ismeretlen dalukat álmodtam meg, ami 2 hét múlva megjelent az új lemezükön!! Ennek a dalnak a címe: Easier To Run. Persze az álombeli szövegre nem emlékszem, de a dallam, a zene egy az egyben ugyanaz.
    Elképzelhető egyébként, hogy van valamiféle hatodik érzékem, mert előfordul néha olyan is, hogy napközben hirtelen kikapcsol az agyam, és lelki szemeim előtt megjelenik egy tárgy vagy egy személy, és ezzel a tárggyal vagy illetővel pár nap múlva rendszerint történni szokott valami szokatlan dolog, sajnos nem mindig jó.
    A jövőbe látás képessége azért nincs meg, de nem is lenne jó, mert akkor automatikusan a jövő eseményei is bekerülnének a történelem tananyagba és a kutatásokba,és úgy meg elég uncsi lenne az élet...
    Zúzzzancs voltam.

    VálaszTörlés